Ontwerp zonder titel 3

A.I. binnen HR (Kortrijk) - 14/06

Opleiding: Artificial Intelligence (A.I.) binnen HR
Datum: 14 juni 2024

De technologische voorruitgang is niet meer af te remmen. Zaken zoals machine learning, robotics en artificial intelligence beginnen langzamerhand huishoudbegrippen te worden.

In deze opleiding laat A.I. expert Pascal Deseure je kennismaken met wat A.I. kan betekenen voor de HR-professional anno 2023-2024.

Wat mag je verwachten?

Dat ChatGPT je steeds beter kan helpen bij het uitschrijven van vacatures wist je misschien al, maar weet je dat deze technologie ook zeer ruwe data kan opschonen en analyseren en je zo ongelofelijke inzichten kan bezorgen in jouw personeelsvoering? Het je kan helpen bij het bepalen van salarisschalen en om te benchmarken? Ook al gedacht om A.I.in te zetten om medewerkers op te leiden én om een L&D-beleid uit te werken? Het is vandaag reeds realiteit.

In een voormiddag krijg je een stevige introductie over hoe jij als hard- en/of soft HR-professional A.I. vandaag reeds kunt toepassen. Je maakt kennis met de toepassingen die beschikbaar zijn, en leert hoe je zeer gericht instructies (prompting) kan geven aan ChatGPT om een zeer persoonlijk, accuraat en gedetailleerd resultaat te bekomen.

De opleiding is praktisch ingericht waarbij je individueel en in groep meteen tijdens de sessie zelf kan ontdekken wat technologie voor jou kan betekenen. Deze opleiding is toegankelijk en voorzien op maat van HR-professionals. Gevorderde kennis van IT of code is dan ook niet nodig.


In de kostprijs zijn de opleidingsdag, lesmateriaal, lunch en drankjes inbegrepen. Na inschrijving ontvang je binnen de 48u bevestiging van jouw deelname met aanvullende informatie, en een factuur voor uw eigen administratie.

(*) freelancers die aan de slag zijn via onze #intevufreelanceclub én werknemers van Intevu- en Sidekicks klanten kunnen rekenen op een korting van 20%. De korting zal op jouw factuur verwerkt worden.

Locatie: D-Hotel, Abdijmolenweg 1, 8510 Kortrijk

prijs: 280,00 euro (excl. BTW)

Ik schrijf me graag in voor de opleiding 'A.I. binnen HR (Kortrijk) - 14/06' van Intevu:

Ontdek ook andere opleidingen